mandag 23. mai 2016

Suzuki keyless start.


Nye Suzuki outboard motorer kommer nå med keyless start system. Keyless start fungerer som en bil fungerer med "trådløse" nøkler. Får og få satt på strømmen til instrumentene og tenningen må man ha med den trådløse nøkkelen i båten. Motor trim/tilt fungerer selv om bryteren på kontrollboksen ikke er skrudd på.

Det nye systemet er laget for og gjøre det vanskeligere for tyver og stjele motoren. Enste måten og få låst opp motoren uten det keyless systemet som er koblet opp mot motoren er å reise til et Suzuki båtmotor verksted.

Montering av keyless systemet er veldig lett. Suzuki har laget systemet sitt så du ikke kan koble det feil siden ledningsnettet ikke kan bli plugges feil. For å programmere nøklene til systemet må man legge en nøkkel 30cm i fra den trådløse senderen og en 1 meter i fra for så og vri om tenningen og trykke på de trådløse nøklene.

Jeg har prøvet dette i noen uker nå og jeg synes det fungere bra. Er veldig lett og ha nøkkelen i baggen som jeg alltid har med meg på tur. Eneste som er litt dumt er at man må passe på og bytte batterier i nøkkelen etter ca 2 år men, det skal komme en advarsel opp i suzuki instrumentet  da det er på tide å bytte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar